Behandlinger

Jeg tilbyder en række forskellige behandlinger der alle er uden brug af medicin og kemi og som bygger på og styrker din krops egne resurser.
Kosmetisk akupunktur inkl. LED lysterapi

Kosmetisk akupunktur er et naturligt ansigtsløft. Ved hjælp af små nåle øges blodgennemstrømningen, så der kommer gang i blodcirkulationen, hvilket stimulerer cellerne til at forny sig og danne mere kolllagen.

Første behandling varer 60 minutter.
Efterfølgende behandlinger tager 45 min.

Behandlingsforløb på 10 behandlinger 4000 kr.

Læs om kosmetisk akupunktur...
LED lysterapi

LED lysterapi er en effektiv behandlingsmetode som virker mod akne, rosacea, linjer, rynker og pigmentpletter - uden brug af kemi.

Varighed 30 minutter.

250 kr. pr. behandling. Mulighed for rabat ved køb af klippekort.

Læs mere om LED lysterapi...
Cupping

Cupping er effektivt til muskelspændinger, såsom smerter i skuldre, ryg, lænd, lægge mm. Cupperne sættes som sugekopper og skaber et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage.

Varighed 45 minutter.

400 kr. pr. behandling. Få op til 20 % rabat ved køb af klippekort.

Læs mere om cupping...
Kropsterapi -

"Ro på" behandlingens formål er, at skabe ro og balance i nervesystemet. Jeg ser nervesystemet som en fantastisk kommunikator mellem den indre og ydre verden. Hvis vi lytter kan vi blive kloge på, hvad det er vores krop prøver at fortælle os. En ro på behandling kan hjælpe ved stress, frygt, pres, negativitet, depression mm. En behandling kan også bare handle om, at ville gøre noget dejligt for dig og din krop

Varighed 90 minutter.

650 kr. pr. behandling. Få op til 20 % rabat ved køb af klippekort.

Læs mere om kropsterapi...


Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Eller usikker på om jeg kan hjælpe dig? Så synes jeg du skal booke tid til en afklarende samtale. Det foregår via et videoopkald i Messenger hvor vi kan se hinanden og jeg kan se hvad du gerne vil have hjælp til. Samtalen er gratis og 100 % uforpligtende.