Kosmetisk akupunktur - naturligt ansigtsløft

Kosmetisk akupunktur er et naturligt ansigtsløft. Ved hjælp af små nåle øges blodgennemstrømningen, så der kommer gang i blodcirkulationen, hvilket stimulerer cellerne til at forny sig og danne mere kolllagen.

Nålene bruges til at aktivere de muskler der er blevet sløve og afslappe de musker der er for spændte, afhængigt af de individuelle behov.

Kosmetisk akupunktur er ikke udelukkende kosmetisk, de fleste meridianer løber gennem ansigtet, så når de ultratynde nåle placeres i ansigtet, balancerer man hele kroppen, både fysisk og psykisk. Kosmetisk akupunktur er for alle aldre, da den både forebygger og korrigerer.

Selve behandlingen

Første behandling varer en time, derefter 45 min. Første behandling starter med en konsultation, hvor vi sammen, udfra dine behov, tilrettelægger en behandlingsplan. Derefter kommer du på briksen, hvor jeg hjælper din krop til at slappe af, inden nålene sættes i. Herefter ligger du ca 30 min med nålene i og LED lys.

Behandlingsinterval

For de fleste vedkommende kræver det 6-10 behandlinger, men de allerfleste kan se en forskel efter 1. gang.

Det optimale behandlingsinterval for en hurtig og blivende virkning er 2 gange om ugen i to uger, og derefter 1 gang om ugen i to uger. Herefter 1 gang hver 14. dag.

De fleste vælger efterfølgende at vedligeholde og forebygge med en behandling hver 6. - 8. uge.

Kosmetisk akupunktur anbefales ikke, hvis du har blødersygdom, diabetes 2 eller har fået kosmetisk kirurgi inden for de sidste 6 mdr. Vær opmærksom på, at små, blå hævede mærker kan forekomme. 


Priser for Kosmetisk akupunktur + LED lys

Et behandlingsforløb dækker over 6-10 behandlinger. Derefter kan man med fordel booste resultatet med en behandling hver 1-3 måned. Vi lægger en individuel plan da det afhænger af forskellige faktorer som alder, hvor dyb rynken er, livsstil m.m.

En enkelt behandling koster 500 kr. 

Bestiller du et behandlingsforløb på 10 behandlinger sparer du 20 %: 4000 kr. 

Efter endt behandlingsforløb koster eventuelle opfølgende behandlinger 400 kr.

Du behøver ikke beslutte om du vil købe et fuldt forløb før du kommer til første behandling. Du booker bare en almindelig tid, så aftaler nærmere når du kommer.