Smuk hud med LED lysterapi


Hvad er LED lysbehandling?

LED lysterapi er en effektiv behandlingsmetode som virker mod akne, rosacea, linjer, rynker og pigmentpletter - uden brug af kemi.

I min behandling bruger jeg DermaSEMITA LED lys som leverer rødt. blåt og gult lys i specifikke bølgelængder der arbejder i forskellige dybder af huden og dermed påvirker forskellige celler og processer.

RØDT LYS - Kollagen stimulering:
Anti-ageing, reducere rødmen, stimulerer kollagen produktion, udglatter huden. Det mindsker rynker og linjer og giver huden fornyet glød og spændstighed.

GULT LYS - Photo rejuvenation:
Photo rejuvenation, styrker lymfe- og blodcirkulation, hvilket modvirker misfarvninger og pigmentskjolder og giver huden et yngre og mere frisk udseende.

BLÅT LYS - Acne behandling:
Behandler acne, anti-inflamatorisk, kan lindre kløe. Det har en gavnlig effekt mod rosacea og andre betændelsestilstande i huden

De forskelige farver kan kombineres for yderligere effekt. 

Behandlingen

En behandling tager 30 minutter (20-25 minutter i lys). Jeg anbefaler 2 ugentlige behandlinger i mindst 3 uger for den bedste effekt. Herefter kan man vedligeholde med en behandling en gang i måneden eller efter behov.

Jeg anbefaler at kombinere LED-lysterapien med kosmetisk akupunktur, men det kan også stå alene.

Behandlingen er ufarlig, har ingen bivirkninger og kan på ingen måde sammenlignes med solarie.

Det anbefales dog ikke til personer med epilepsi, pacemaker, gravide og ammende, eller personer som tager medicin med lysfølsomme stoffer (antidepressive midler), eller som medfører overfølsomhed overfor lys

 


Priser for LED lys-terapi

En behandling koster 250 kr.

Betaling sker umiddelbart efter behandlingen via mobilepay, kontant eller bankoverførsel.

 

Spar penge med et klippekort

Klippekort til 6 behandlinger til 5 behandlingers pris - kun 1250 kr. 

Du behøver ikke beslutte om du vil benytte dig af tilbuddet før du kommer til første behandling. Du booker bare en tid så aftaler vi betalingsformen når du kommer.